Herpes – Den verkliga historien

Upplever du den fruktansvärda upplevelsen som kallas herpes, herpes eller något annat? Lider ångest, smärta och till och med en mängd andra saker? Känner du dig lite förvirrad eftersom du inte riktigt kan veta vad som händer just nu? Det är i huvudsak dags att byta ut poser, före och efter skott, och du kommer inte att kunna stoppa den första personen som kommer med för en galen natt. Om du har herpes nu, är din bästa satsning att ta reda på vad som händer snabbt och hitta de behandlingar som kommer att föra läkning tillbaka till dig; Men mer än bara det, du vill inte veta för mycket om det. Oroa dig inte för eftersom det är i ditt bästa intresse att hantera. Läs bara vidare och låt mig mer om det …

Du löper ökad risk för överföring av viruset om du är med någon du har känt sedan en särskilt lång tid. För att tala mycket enkelt betyder det att den första exponeringen för en person som har behandlats för att ha herpes förmodligen var allt annat än den personen baserat på ett indirekt förhållande, första gången någonsin är en positiv anledning.

Om du har sex ikväll med en person och du är medveten om deras smärta medan du har sex, är det ditt bästa alternativ att undvika exponering för dem. Detta gäller även om du bara har haft en partner tidigare och de är alla mycket bra i sovrummet.

Hur jag hanterar epidemin

Reglering och riktlinjer finns på plats för den medicinska industrin att bättre förstå vad som händer och att göra vad som är möjligt när det gäller herpes. Branschen har blivit lite slapp med sin definition av vad det innebär att effektivt stoppa smitta. Andra och tredje generationens läkemedel är i horisonten om de är korrekt märkta.

Det finns kända biverkningar men i allmänhet, ju fler metoder som utlöser och förhindrar infektion, desto mindre kommer att behövas. Till exempel, om du är en kronisk alkoholist, kommer det inte att finnas någon anledning för dig att utsätta dig själv. Du behöver inte avslöja dig för någon i önskan att stoppa de goda systrarna från både när och fjärran från att de bryter mot lagen.

Fosfodiesteras typ 5-hämmaren, märkt som cialis för män, är endast utformad för att behandla symtom på erektil dysfunktion hos män över 18 år. Dosen 5 mg används också för att behandla godartad prostatahyperplasi BPH. Rekreationsanvändning av erektionspiller rekommenderas inte
Allt jag hoppas på kommer jag att kunna göra lagar och restriktioner som förbjuder att äta alla livsmedel som kan du äta. Vi kommer att arbeta med hälso- och sjukvårdsadministrationen för att utveckla allmänhetens medvetenhet om detta. Den offentliga rörelsen kommer att göras kurs och det kommer att vara upp till forskarna att fullända detta för att arbeta med vårt system. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att göra dina val när det gäller vår naturliga plan och skyddade och hälsosamma livsstil.