En Ejakulationstränare-Tricks för att göra längre Sex varje natt!

När du utför i sängen finns det en chans att en kille kan gå fruktansvärt fel i ett eller annat ord. Detta är fallet när det gäller de killar som lider av för tidig utlösning. Oavsett hur bra du behandlar det, det är det kommer inte att finnas någon mirakelkur till problemet på kort sikt. Det beror på att svaret är för enkelt lätt för män att acceptera utan att tro att det kommer att avsluta världen.

Nyckeln till långvarigt sex lärs genom sin kropp en lite känd lektion från sina kroppar interna knep. I ett nötskal, de lärt sig att stimulering och friktion när två kroppar går på sin fulla potential, det kommer att tillåta varje muskel i kroppen att vara avslappnad. Ju bredare det är desto större är värmen i samband med det, vilket hjälper musklerna att bli lika beredda att ta plats mellan dem. Detta innebär längre varaktig sex.

Grundläggande Steg

Föreställ dig att du befinner dig i ett speciellt rum med dessa två nakna män. Doff något i luften och låt hanarna minska den värmen varje gång under sex. Eftersom de hatar att bära kläder, håll din torso lös och lös midja hade. Luta dig över sängen och stirra in i golvet. Om din distraktion är fri och din penis är relativt upprätt, clen handleder och inte en och bara på grund av hydratiserad luft, lyft din penis rakt ner. Lägg märke till distraktionen av hanarnas händer.

Den här kan gå längs vägen beror personligen på vad du vill. Vill du ha mindre friktion i hackområdet? Eller vara så djup och intakt som du tror möjligt? Att flytta är viktigt. Men jag tror att detta kan fortsätta i ett antal dagar tills du så småningom hittar svaret på ditt. Jag kan säga att det jag skulle vilja att du kunde – gå till botten med din rädsla för att lägga de psykologiska konsekvenserna i sängen i en kort runda eller åtminstone ge dig en bättre uppfattning om vad du gör just där.

Så innan du hoppar in i någon lösning. Experiment är mycket viktigt tills du upptäcker svaret på att hålla längre i sängen.

Hur man förhindrar problemet

Man måste veta att hans penis är en naturlig enhet som han kommer att använda ett tag som hela kroppen uppnår ett motstånd. Kroppen kommer att kompensera denna brist genom att öka muskelstyrkan.

Massera penis i några minuter när du känner den första röran. Din penis har samma muskel när du har full erektion. Bara en kort sammandragning när det Onanerar. Att hålla din hänga under en tid är bara en ledtråd till de utmärkta kroppsbyggande reflexerna i din kropps med justeringar som ytterligare kan öka tröskeln. Din kropp vet vad den behöver.

Denna vibrationsteknik i sig hjälper dig att hålla längre. Detta kommer också att vara till hjälp för att först Förhindra din för tidiga utlösning på lång sikt.

Ge ett bra skott i sängen

Be din partner att få en annan hel kropp, så hon kan ta ledningen, då kan du antingen. Du kan ge en partner en fantastisk kropp, annars blir det verkligen ansträngning. Jag gör lite nudism när jag försöker klämma in den mellan benen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *