Hur man kan övervinna för tidig utlösning – Super Hemligheter Avslöjade

Här är en hemlighet som inte hjälper dig med ED eftersom du inte har kunnat förstå det. Detta är allmänt känt, och ingen behöver veta något om för tidig utlösning. Alla vet att nästan alla känner en viss grad ångest när det gäller fysiskt nöje eller kärlek att involvera sin partner, och några minuters ledighet kommer inte att lösa någonting.

Lyckligtvis kan det problemet lösas, utan piller eller krämer eller fysiska enheter, om du förstår hur du kontrollerar din kropp genom att förstå din kropp som den är. Det låter lite grundläggande, eftersom de flesta rocktillskott piller och krämer lätt strävar efter något som erbjuder “”omedelbar tillfredsställelse”” för en “”quick fix””. Som jag nämnde fungerar din kropp bäst när du har anständig förståelse för din partners kropp.

För tidig utlösning är ett sådant vanligt problem med manlig upphetsning som kan korrigeras. Tyvärr, det är en under ständig konversation bland killar, eftersom de flesta av killarna inte vet säkert hur man handskas med det, och vad som kan fungera och vad som förmodligen inte.

Det första med förbättringen av manlig upphetsning är att det mänskliga sinnet sannolikt spelar en stor roll i det, eftersom män brukar känna att de är helt bra utan det, de är inte freaking “”sova med den tjejen”” och de (om det inte finns några andra problem än dem och ibland kan tjejen hjälpa till med detta, så kille, gå inte för hårt!) känner som om deras kroppar behöver hjälp, även om de inte riktigt är anställda själva att de kan göra det.

Problemet är, (och det är därför killen som är van vid detta måste lära sig att kontrollera sitt sinne och fysiska kropp) det sinnet är förmodligen ovan på sinnet vilken kropp är fokuserad på, så även efter att något går fel kommer det alltid att springa genom hans sinne.

När detta händer, det oundvikligen sätter stopp för någon kärlek att göra. Om mental aggression är inblandad kan det leda till ett problem för en man. Om detta fortfarande är fallet kan discipliner göras för att bygga mental seghet, en metod som lärs ut i en handbok för utlösningskontroll. Kroppen är faktiskt tänkt att utföra hela tiden, i mannens sinne. Genom att skapa bra rörelse med ditt eget vapen kan du ställa in det för den fysiska handlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *