Hur man stoppar för tidig utlösning-de bara händerna

Penis är bara några inches lång som består av vävnader. Du kan stanna längre i sängen om penis når sin maximala längd men eftersom penis inte är muskel behöver du träna den konsekvent.

Det faktum att din penis inte är muskel kommer att tvinga många män att alltid stanna i ett tillstånd av nederlag. Tidigare kan du inte ha några bekymmer eftersom du är säker på att du redan kan vara i sängen men genom misslyckande, skuld, hjälplöshet, förlägenhet och verklig Förnedring att komma i sängen. Detta är den största rädslan för de män som stöter på detta problem.

Att kunna behålla din menhood är viktigt om du vill kunna hålla tillräckligt länge i sängen. Problemet är att du kan bota din för tidig utlösning problem bara genom att fortsätta att göra penis utövar.

Det finns olika övningar som är mycket enkla att utföra varje dag och de tar inte lång tid innan du kan följa. När du först befinner dig i en kvinnas vagina, ta in den strikt och sedan ger dig tillräckligt med tid innan du överväger att döda dig själv precis som en tre minuters kvinna. Var bara säker på att du stannar så i minst en minut eller så.

Retas och kontrollera din penis för att få djupare inuti henne och inte ta det i mycket kroppsligt så bra. Också, vara säker på att du ger henne tillräcklig mängd spänning och om du har kunnat stor varaktighet, då du inte behöver oroa sig för tidig utlösning problem.

När du har uppfyllt henne och sedan bara stanna i sängen för ca 10 minuter eller så, du kan börja göra några kuddkamp för din nuvarande. Det är bra att göra detta när som helst efter att ha gett henne lite klimax men det är inte alltid möjligt. Helst vill du göra det innan du kommer in i den sexuella aktiviteten och har din utlösning hur du behöver det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *