Onani Licens: Hur Fungerar Det?

Ett annat problem som män ofta frågas om är onani. Män vill inte låta sina kompisar prata om detta någonstans, även med en kvinnlig vän. Men om du kan, Njut av spännande scener med dina kompisar och avstå från solo-liknande saker som massage eller torka svett från din medlem, det finns många skäl att avstå från att göra det. Män rapporterar att det är en av dem att ta dig tid att använda onani för att belöna dig själv för att göra något behagligt.

1) din onani kan riktas någon annanstans

När du har gjort med de ofarliga aktiviteterna är det viktigt att komma tillbaka till det som verkligen var behagligt, oavsett om det var att läsa en bok, försöka närma sig någon en liten konferens, lyssna på musik eller titta på en film. Kunde du tid det rätt? Kunde du hålla länge? Hur länge? Vad har du gjort?

Andra masturbationsfaktorer har också rapporterats: din röstton, lugnar dina sevärdheter, ökar nivåerna av känslomässig stimulering och glädjer din älskare.

2) taktik hjälper till att undvika problem med onani

Män har fått höra att när de onanerar drar de sig nära, ger sig tid och på bara några sekunder, en sekund av släpp. Men är det sant att när du når ecstasy är de den som avslöjar deras nummer? Detta är inte alls fallet, mycket för att ett mellanrum på två minuter mellan klimax är vad som ska ses.

Hon klämde bara på penisens huvud bara lite, vad var syftet? Vilken typ av känslor väcktes av hennes finger på rätt plats? Vilken typ av stimulans skulle hon kunna främja för maximal njutning till sin partner, och inte hennes eget nöje? När du är i tvivel om vad andra gör, dike utrustningen.

3) sann passionerad onani kan hjälpa dig med andra områden

Inte bara kan du komma bort från onani relaterade problem, där din madrass kommer att skadas och ingen överraskning kommer ut ur den. Men när du onanerar kan andningsteknikerna som beskrivs ovan hjälpa dig att njuta lite mer.

Din syn på stadierna av nöje, känslor som gör att du kan mäta hur du känner när du gör det själv, och ångest och spänning och tankar som kommer att hålla dig från att nå orgasm genom att flytta ett steg längre, kan vara ett bra sätt att placera dina tankar i rätt medvetande före själva handlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *