Sex Tips för föräldraskap

Jag hatar att vara killen att piska ut det. Den “” jag berätta vad, jag är en fyra fot ändras av detta, uh-huh…””tal som sträcker sig från manlighet till mun låter som en återvunnen stoner talar om ekonomin skruva honom under Mad Män. Men män gör denna muntliga presentation sak en “”fabrik attraktion, “” för att citera en bloggare, en författare som heter James Whittaker; det är som en mini-Kyrka av sin egen.

Medan PBP till stor del är ett modernt verktyg som packar en kamp i sina byxor, har jockband länge betraktats som ett penisskyddsverktyg som någon verkligen kan använda för penishälsa. Fler män än de flesta inser vänder sig till det här lilla verktyget för att hålla försvaret tätt och flexibelt, eller helt enkelt för att hålla våra ansvarskorridorer löpande, vilket kanske inte är något som händer ofta.

Hans kvacksalveri är ganska söt bakom ryggen.

Men vad är PBP för? Är det marknadsförs som ett försäkringsbolag eller ett apotek-inom ett apotek, eller kanske som en penis hälsa utrustning lagra ett apotek? Författaren James Whittaker tog problem med en av termerna och hävdade att “”P. B. Pill är namnet på en produkt som marknadsförs som en penishälsoprodukt.””

“”P. B. Pill “” följs vanligtvis av frågor om huruvida P. B. Pills verkligen är “”en penisprodukt”” eller inte, och frågar om företaget är för att åstadkomma en “”olaglig”” bot. Hans poäng är att men för en dags försäljning av denna penishälsaffär på Internet och med word of mouth word-visar sig vara det bästa sättet att marknadsföra dem.

Medan företaget tar detta tillvägagångssätt för reklam, flockar många män till stöd från hela webben. Man är inte nödvändigtvis en sexpert, men Whittaker har funnit att medelålders män kommer att slå upp, utnyttja den, och hitta den i det piller vänliga sätt.

Om du inte skulle ha något emot att spendera ca $100s på en penis Health store som tillhandahåller produkter som detta, och kan komma med ett arrangemang där du alltid kan fylla din penis med penis piller, diabilder eller tabletter, Det finns lika effektiva produkter tillgängliga för dig. P-piller trumf tabletten för män som är verkliga kodning i tanken, vilket tyder på att du tar din penis förstärkare för dubbelt kostnaden för en tablett.

Maskin

Dessa kan se ut som den typ av enhet som du kan köpa på apotek och aldrig lämna ditt kontor igen, men de används faktiskt för samma ändamål som penisbutikerna. Slutligen behöver du inte lita på piller ensam, även om experter försöker tänka på ett sätt att få dem till en form som kallas maskinen.

Hjälte tips

Penispumpar är enheter som har använts i flera år. De är snabba, säkra och arbetar för att stimulera blodflödet till penis för att uppnå en fylligare, starkare erektion. Att använda den på erektion leder till att många män får omedelbara resultat, vilket är mycket mer användbart än att ta en pump och vänta lite för att se resultaten. Du hittar de gamla pumparna i alla sexbutiker eller apotek i ditt område.

Dessa är alla reverser av det gamla ordspråket eller den gamla kartongen med hastighetspiller som du lägger under och att du inte är bekväm att använda. Den föreslagna motorn är faktiskt en cylinder och består av ett gummiband förstärkt med skum så att tryck kan appliceras. Pumpar finns också.

Hjältetips: använd generika, notera alla som innehåller en aminosyra som används med formeln för att öka absorptionen av andra ingredienser.

# 5: Applicera detta på din penis

Hero Tips # 4: om något låter olagligt, undersök det.

# 6: drick några glas vatten

Så det verkar som om ganska vanlig kunskap går åt båda hållen här. Du måste finslipa terminologin här.

# 7: använd en listig fuktighetskräm för att mjuka upp och synligt jämna ut huden

Huden är som ett membran som normalt är tätt och känsligt för lätt sträckning eller tryck. Andra sätt att förbättra hudvård som är säkrare har en tendens att orsaka irritation och även kan leda till infektion, steroider, Steroider och andra sexuellt överförbara sjukdomar.

Friskare sex

Och genom att använda en kvalitet penis hälsa skala kommer du att se hur du kan räkna ut vad som är rätt penis hälsa strategi för dig och skapa ett prejudikat, för andra att följa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *