Vad Kan Du Göra För Att Bota Min Genital Jästinfektion?

Med din kunskap om jästinfektion borde du nu veta att du inte är den enda personen som lider av kronisk jästproblem. Faktum är att nästan 50 miljoner människor runt om i landet lider av jästinfektion. Medan 4 av miljarder av befolkningen fick det från sin kost och livsstil tidigare, bara 10 till 20 miljoner fick det faktiskt från deras misshandel av sina sexuella organ.

Candida Albicans-bakterier som är intimt relaterade till jäst har andra namn som inkluderar jästodling, jästböjning och parasiten blir stark. Låt oss få en kort beskrivning av dessa bakterier i allmänhet.

Det finns över 1000 olika typer av dessa bakterier som finns i vår kropp och några är bredare som innehåller cirka 10 av 10. De klassificeras i en massa grupper som typ A – Candidiasis och typ B – Candida.

Typ A – Candidiasis som kommer på vår slemhinnehud.

Receptbelagda läkemedel som Valtrex, Monistat används också ofta för att behandla en grupp av dessa bakterier, nämligen Candidiasis (Candidiasis),

Typ B – Candidiasis påverkar mestadels vaginalområdet.

Att ta in rätt typ av näringsämnen och enzymer kan hjälpa oss att förhindra spridningen av mikroorganismen genom vårt blod och vaginalområde.

Obehandlad kommer det att bli värre redan. Försök att äta bra eftersom en överväxt av jäst är lätt att utlösa av de läskigaste sakerna.

Så om du känner att din hälsa är fit och mångsidig och du kommer inte att förgifta din kropp enbart över histamin, heer och vitlök, sedan överväga att se din läkare för en korrekt behandling för din personlighet och system.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *