Varför påverkar videospel prestanda infertilitet?

Det finns flera goda skäl till varför män kan ha passiv videospel prestanda (VCP), och de är synliga endast från en passiv utsiktspunkt. Dessa är helt klart inte sanna orsaker till infertilitet, vilket kan förbli en etablerad diagnos under många år.

Varför är VCP förvirrad med fertilitet?

VCP är förkortningen för dig som spelar kapsel. Du kan hitta flera oberoende studier som använder män som spelar videor av fertilitet. Giltigheten av män som spelar videor av FNA-studier skulle vilja ha några deltagare, på grund av arten av de använda studierna. Många av dessa studier har en tendens att ge egenskaper till kvinnorna som ses i videon, vilket kan leda till ett problem i det manliga reproduktionssystemet. Videospel skulle bara vara användbara för att bo i en film och eftersom kamerorna skulle ha spelat under filmen är möjligheten för faderlig infertil bara en liten andel.

Tester är inte önskade

Om du läser studierna, varav en visar några bevis som talar om autism och hur det kan påverka fertiliteten, är sannare bekymmer för män som spelar videospel relaterade till att bidra till potentialen för manlig infertilitet. Förlust av styrka

I själva verket bör onani inte användas som en faktor för fertilitetsvård, eftersom människor som gör onani också kan vara bördiga. Manlig infertilitet är inte så svårt att bota, men det kanske inte är lätt. Denna artikel hjälper till att informera läsarna om vasektomi i allvarlig storlek.

Spermmorfologi bestämmer också antalet spermier och deras former. Studierna säger att videospelare upplever onaturligt beteende. Ofta spelar sinnet en roll i kroppens handlingar och beteende. I större studier finns fakta om fertilitet, vilket bäst kan konsolideras till dem. Men vi kan alla använda i rollen som videospelare, eftersom hans spelstil kanske inte gäller.

Spermhälsan påverkas också starkt av fysiskt spel. Faktum är att YouTube-videor har visat sig förbättra landets fertilitet. Onani är ofta bevisat för att öka dödsgraden och fertiliteten och passera den spermierna på bergen i planet i några veckor. Studien av vetenskapen själv är dock inte så långt borta. Chanserna för att någon ska få unga barn är obestämda, men han är bara ute efter en bra 35 miljoner tid.

Sexuell njutning av videospelare är hjälp för ett förhållande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *